Vse za vašo digitalizacijo podjetja

Digitalne transformacije

V začetnih fazah digitalizacije podjetja pripravljamo digitalne strategije in akcijske načrte. V kasnejših fazah nudimo tudi vodenje projekta digitalizacije.

digitalnih strategij

akcijskih načrtov

digitalizacij

Od ideje do uspešene digitalizacije

6 korakov do digitalizacije poslovanja


Nudimo celovito storitev digitalizacije podjetja, kjer pomagamo strankam preoblikovati njihove poslovne procese, uvesti digitalne tehnologije in izkoristiti digitalne kanale za optimizacijo delovanja, izboljšanje učinkovitosti ter doseganje konkurenčne prednosti.

Do digitalizacije podjetja pristopamo s šestimi standardiziranimi koraki. Preberi si več o postopku digitalizacije na spodnji povezavi.

Namenske rešitve

Implementacija namenskih poslovnih rešitev

Naša ekipa izkušenih razvijalcev ponuja specializirano storitev razvoja namenskih aplikacij po meri, kjer sodelujemo z strankami od začetne faze načrtovanja do končnega izdelka, zagotavljajoč visoko kakovostno in prilagojeno rešitev.

Sodelujemo z različnimi podjetji in organizacijami, da razvijemo namenske aplikacije po meri, ki prinašajo inovativne rešitve, povečujejo učinkovitost in izboljšujejo uporabniško izkušnjo, kar pomaga strankam doseči njihove poslovne cilje in se prilagajati hitro spreminjajočemu se digitalnemu okolju.

vodenje projektov
Izvedite več

Pogosta vprašanja

Še imate vprašanja? Izvejte več o naših storitvah in izkušnjah iz vprašanj podobnih ljudi.

Digitalizacija je namenjena vsem podjetjem, ne glede na njihovo velikost ali panogo. Sodobne tehnologije omogočajo optimizacijo poslovnih procesov, povečanje učinkovitosti in konkurenčnosti ter boljše izkoriščanje digitalnih kanalov za dosego ciljnih strank.

Digitalizacija je še posebej pomembna za tradicionalna podjetja, ki želijo slediti hitremu napredku tehnologije in se prilagoditi digitalnemu okolju. S prehodom na digitalne platforme, avtomatizacijo, analitiko podatkov in digitalni marketing lahko podjetja dosežejo večjo produktivnost, inovacije ter boljše izkoriščanje priložnosti v digitalni dobi.

Digitalizacija podjetja prinaša številne prednosti:

  • Povečana učinkovitost in produktivnost: Digitalizacija omogoča avtomatizacijo rutinskih opravil, kar zmanjšuje človeško napako in povečuje učinkovitost. Uporaba digitalnih orodij in sistemov za upravljanje podatkov omogoča hitrejše in natančnejše izvajanje nalog, kar posledično povečuje produktivnost podjetja.
  • Analitika in odločanje: Digitalizacija omogoča zbiranje in analizo obsežnih količin podatkov o poslovanju podjetja. S pomočjo analitičnih orodij lahko podjetja pridobijo dragocene vpoglede, ki jim pomagajo pri sprejemanju odločitev. Boljše razumevanje strank, tržnih trendov in notranjih procesov omogoča boljšo prilagoditev in optimizacijo poslovnih strategij.
  • Povečanje dosega in širitev trga: Digitalizacija omogoča podjetjem, da dosežejo širšo ciljno občinstvo in razširijo svoje tržne priložnosti prek digitalnih kanalov. Spletna prisotnost, e-trgovina in digitalni marketing omogočajo podjetjem, da dosežejo stranke kjerkoli in kadarkoli, kar vodi do večje prepoznavnosti, večje prodaje in možnosti za rast.
  • Boljša komunikacija in sodelovanje: Digitalizacija olajša komunikacijo znotraj podjetja in zunaj njega. S pomočjo orodij za sodelovanje na daljavo, kot so videokonference, skupna dokumentacija in virtualne platforme za sodelovanje, se zaposleni lahko učinkovito povežejo in sodelujejo ne glede na njihovo lokacijo. To prispeva k boljši timski usklajenosti, hitrejšemu odzivanju in izboljšani komunikaciji s strankami.
  • Večja agilnost in inovativnost: Digitalizacija omogoča podjetjem, da postanejo bolj agilna in prilagodljiva v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. S prehodom na digitalne procese, podjetja lažje uvajajo nove ideje, inovacije ter prilagoditve, kar jim omogoča hitrejše prilagajanje spremembam in ohranjanje konkurenčne prednosti.

Vse te prednosti digitalizacije pripomorejo k večji konkurenčnosti, izboljšani storilnosti in dolgoročni uspešnosti podjetja.

Uspeh digitalizacije podjetja se lahko meri na različne načine, odvisno od ciljev in kazalnikov uspeha, ki jih je podjetje določilo. Tu je nekaj meril, ki lahko pomagajo ugotoviti uspeh digitalizacije:

  • Povečanje učinkovitosti: Če je digitalizacija prinesla izboljšanje učinkovitosti poslovnih procesov, na primer zmanjšanje časa izvajanja nalog, optimizacijo stroškov ali zmanjšanje napak, je to znak uspešne digitalizacije.
  • Povečanje prihodkov: Če je digitalizacija prispevala k povečanju prihodkov podjetja, na primer zaradi večje prodaje prek digitalnih kanalov, večjega dosega ciljnih strank ali boljšega izkoriščanja priložnosti na trgu, je to znak uspešne digitalizacije.
  • Izboljšanje izkušnje kupca: Če je digitalizacija izboljšala izkušnjo kupca, na primer s hitrejšim odzivom na povpraševanja, personaliziranimi storitvami, enostavnejšim nakupnim postopkom ali večjo dostopnostjo informacij prek digitalnih kanalov, je to znak uspešne digitalizacije.
  • Večja inovativnost: Če je digitalizacija spodbudila inovacije v podjetju, na primer z uvedbo novih digitalnih produktov ali storitev, vpeljavo naprednih tehnologij ali vzpostavitvijo agilnih inovacijskih procesov, je to znak uspešne digitalizacije.
  • Zadovoljstvo zaposlenih: Če so zaposleni zadovoljni z digitalnimi rešitvami in orodji, ki so jim na voljo, ter če digitalizacija olajša njihovo delo, sodelovanje in komunikacijo, je to znak uspešne digitalizacije.

Poleg tega je pomembno spremljati tudi ključne kazalnike uspeha (KPI-je), ki so povezani s cilji digitalizacije, na primer število spletnih obiskovalcev, stopnja konverzije, čas odziva na stranke, povratne informacije strank, donosnost naložbe (ROI) in druge kazalnike, ki so relevantni za podjetje.

Celoten uspeh digitalizacije se ne meri samo na enem področju, temveč je celovit in odvisen od več dejavnikov. Pomembno je kontinuirano spremljati rezultate, izvajati evalvacije ter prilagajati strategije digitalizacije glede na dosežene rezultate in spreminjajoče se potrebe podjetja.

Poslovne programske rešitve

Rešitve, ki vas vpeljejo v svet digitalizacije…

Poslovne rešitve

Poiščemo vam najustreznejše in najugodnejše programe za vaše potrebe.

Beleženje delovnega časa

Z naprednim sistemom beleženja ur po projektih in zaposlenih bo vedno jasno, kateri projekti se splačajo. Uredimo zakonsko skladno beleženje ur.

Sistemi CRM

Z modernim sistemom CRM ne boste več iskali podatkov o stranki po listkih in starih mailih.

Migracija v oblak

Prenos vseh podatkov v oblak vas bo rešil pred izgubo vseh podatkov v primeru katastrofalne nesreče.

Upravljanje idej

Z lahko dostopnimi programskimi rešitvami poskrbimo, da ne bodo dobre ideje nikoli pozabljene.

Poslovna analitika

Moderna podjetja potrebujejo ne le veliko informacij temveč tudi orodja, ki jih znajo vizualizirati v pregledne sklope.

Zaupajo nam…

Sodelujemo z več kot 50 slovenskimi podjetji. Prodiramo tudi na tuje trge.

Stopite v stik

Imate vprašanje?