Tisk, Distribucija,

Oblikovanje

Ne glede na to, ali potrebujete letake, kataloge, plakate ali vizitke, vam lahko zagotovimo kakovostno izvedbo, hitro dostavo in konkurenčne cene. Naše storitve so prilagojene vašim željam in potrebam ter vam pomagajo doseči vaše poslovne cilje.

tiskanih edicij revij

let izkušenj

celostnih grafičnih podob

Edinstveno

Grafično oblikovanje

S sodelovanjem z nami pri oblikovanju boste prejeli prilagojeno strokovno svetovanje in kreativno usmeritev, ki bosta v celoti osredotočena na vaše specifične potrebe. Naša prednost je razumevanje vaše vizije in ciljev ter ustvarjanje oblikovalskih rešitev, ki bodo odražale vašo edinstveno identiteto ter učinkovito komunicirale z vašim ciljnim občinstvom.

Poleg oblikovanja oglasov in spletnih strani vam nudimo tudi postavitev celostne grafične podobe (CGP), ki bo zagotovila enoten in prepoznaven videz vaše blagovne znamke v vseh komunikacijskih kanalih.

Ustvarjanje privlačne vsebine

Priprava na tisk

Naša storitev priprave na tisk vključuje temeljito preverjanje in pripravo vaših tiskovin, da zagotovimo visoko kakovostno reprodukcijo in natančen prenos vaše oblikovalske vizije na končne tiskovine.

S pomočjo naše storitve priprave na tisk boste deležni strokovnega nadzora in optimizacije vaših datotek ter izkušenega svetovanja glede izbire papirja, barvne reprodukcije in drugih ključnih elementov, ki bodo zagotovili vrhunski izgled in učinkovitost vaših tiskovin.

Zanesljiva

Distribucija tiskovin

S storitvijo distribucije tiskovin vam pomagamo doseči pravo občinstvo z vašimi tiskovinami. Z našim učinkovitim procesom distribucije zagotavljamo pravilno in ciljno usmerjeno razdeljevanje vaših tiskovin, kar vam omogoča širjenje sporočila in dosego želenega vpliva na vaše ciljno občinstvo.

Poleg tega skrbimo tudi za logistične vidike, da se tiskovine dostavijo na pravo mesto in ob pravem času, kar zagotavlja brezhibno izkušnjo za vas in prejemnike.

Stopite v stik

Imate vprašanje?