logotip MojPrihranek

MojPrihranek – Najbolj ažurne novice s podrocja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

Več informacij na spletni strani MojPrihranek.

Facebook Mojprihranek.si | Twitter MojPrihranek.si | Instagram moj_prihranek

Oglaševanje

MojPrihranek.si Najbolj ažurne novice o trajnostnem bivanju

 • Neverjetni izumi prihodnosti: Leteči avtomobil in robotski pes postajata realnost
  by Timotej Prosenc on 1. marca, 2024

  Foto: choi dongsu iz iStockV Barceloni v teh dneh poteka največji svetovni sejem brezžične telekomunikacije, Mobile World Congress. nekoč znan kot Mobile World Congress, je letni sejem, osredotočen na mobilno komunikacijsko industrijo. Dogodek običajno pritegne raznoliko občinstvo, vključno s proizvajalci naprav, ponudniki omrežne opreme, brezžičnimi operaterji in novinarji. Letna udeležba običajno doseže preseže 100.000 ljudi, proizvajalci mobilnih telefonov pa Prispevek Neverjetni izumi prihodnosti: Leteči avtomobil in robotski pes postajata realnost izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Ste slišali, kakšen regres bodo dobili poštarji?
  by Simon Uršič on 29. februarja, 2024

  Foto: Michael Derrer Fuchs iz iStockZaposlenim na Pošti Slovenije in njihovem invalidskem podjetju se bodo s 1. marcem že drugič letos zvišale osnovne plače. Najvišji doslej bo tudi regres za letni dopust, ki bo znašal 2000 evrov in ga bodo izplačali najpozneje do 1. maja, so danes sporočili iz Pošte Slovenije. Zaposleni so na novembrskem protestnem shodu poleg zakonske ureditve financiranja univerzalnih Prispevek Ste slišali, kakšen regres bodo dobili poštarji? izvira s portala MojPrihranek.si.

 • To je Avto leta 2024 …
  by Žiga Kastelic on 28. februarja, 2024

  Renault Scenic E-Tech je Avto leta 2024 Foto: on renaultNa izboru za avto leta 2024, ki je potekal na mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi, je bil izbran zmagovalec! Avto leta 2024 je Renault Scenic E-Tech Zmagal je Renault Scénic E-Tech electric! Renaultov novi električni družinski avtomobil je zmagal s 329 točkami pred šestimi drugimi finalisti, ki so bili vsi močni tekmeci: BMW serije 5, Prispevek To je Avto leta 2024 … izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Brezskrbno zgradite svoj dom
  by Matjaž Lesjak on 28. februarja, 2024

  Foto: Žiga KorenGradite ali obnavljate? Vas zanimajo novosti na področju gradnje? Kaj prinaša nov sistem za obračunavanje omrežnine za električno energijo? Kako do pametnih energetskih naložb? Odgovore boste našli na 62. Sejmu Dom, od 6. do 10. marca na Gospodarskem razstavišču. Na enem mestu bo prek 300 podjetij predstavljalo storitve in izdelke, zadnje trende in novosti ter Prispevek Brezskrbno zgradite svoj dom izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Triki za shranjevanje avokada: eden izmed načinov je lahko zelo škodljiv!
  by Timotej Prosenc on 27. februarja, 2024

  Foto: NatashaPhoto iz iStockAvokado je znan po tem, da je zelo muhasto sadje – v določenem trenutku se zdi, da bo čez nekaj dni že dovolj zrel za uživanje, v naslednjem trenutku vam v rokah ostane prezrela kaša z enosmerno vozovnico v smeti. Ta nepredvidljivost ni le draga in nadležna, ampak prispeva tudi k zavrženi hrani. Čeprav ni Prispevek Triki za shranjevanje avokada: eden izmed načinov je lahko zelo škodljiv! izvira s portala MojPrihranek.si.

 • 10 napak, ki jih ne smete storiti pri nakupu pomivalnega stroja
  by Big Bang on 27. februarja, 2024

  Napake pri nakupu pomivalnega stroja in kako se jih izogniti Foto: Olena Ivanova iz iStockIzbira in nakup pomivalnega stroja je pomemben korak pri ustvarjanju popolnega gospodinjstva. Želja je izbrati najbolj primeren pomivalni stroj za potrebe domovanja, a se včasih proces tudi zalomi. Na enem mestu smo zbrali 10 napak, ki jih najpogosteje storimo pri nakupu pomivalnega stroja, ponujamo pa vam tudi odlično rešitev, s katero se boste teh napak Prispevek 10 napak, ki jih ne smete storiti pri nakupu pomivalnega stroja izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Razkritje novega Renaulta 5 navdušilo! Cena, specifikacije in dodatki
  by Žiga Kastelic on 26. februarja, 2024

  Renault 5 je navdušil v Ženevi Foto: on renaultČakali smo in dočakali. Na Ženevskem avtosalonu je bil predstavljen novi, prenovljen Renault 5 oziroma tista legendarna petka, ki jo poznamo prav vsi. Kaj vse bo ponujal novi Renault 5? Kakšna bo prodajna cena in vse druge informacije, ki jih potrebujete. Novi Renault 5 bo cenovno dostopen Serijska različica Renaulta 5 je bila predstavljena kot Prispevek Razkritje novega Renaulta 5 navdušilo! Cena, specifikacije in dodatki izvira s portala MojPrihranek.si.

 • 6 nasvetov za organizacijo kuhinjskih omaric
  by Žiga Kastelic on 26. februarja, 2024

  Foto: Kostikova iz iStockOrganizacija kuhinjskih omaric je nadvse pomembna, saj v nasprotnem primeru nastane pravi kaos. Z brskanjem po internetu in družbenih omrežjih smo izbrskali nekaj osnovnih, a nadvse zanimivih nasvetov za organizacijo kuhinjskih omaric. Ustvarite dodaten prostor znotraj omaric Po besedah ​​organizatorjev doma so dvižni elementi omaric zelo pomembni pri organiziranju kuhinjskih omar. Nastavek dvigne kupe posode Prispevek 6 nasvetov za organizacijo kuhinjskih omaric izvira s portala MojPrihranek.si.

 • 5 razlogov za izbiro pergole
  by Naitors, d. o. o. on 25. februarja, 2024

  Naitors pergole V današnjem hitrem tempu je ustvarjanje zatočišča znotraj ali v okolici doma vse bolj pomembno. Sredi vsakdanjega vrveža je iskanje miru na prostem kar razkošje. Tukaj se predstavi pergola – zimzelen dodatek k vsakemu zunanjemu prostoru, ki neopazno združi funkcionalnost z estetiko. Pergola ponuja več kot le strukturo. S svojo elegantno zasnovo in praktičnimi prednostmi Prispevek 5 razlogov za izbiro pergole izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Učinkoviti nasveti za domače masaže
  by Timotej Prosenc on 25. februarja, 2024

  Foto: Tijana87 iz iStockMasaža je umetnost sprostitve in skrbi, ki lahko prinese veliko ugodja tako prejemniku kot tudi izvajalcu. Čeprav so profesionalne masaže odlična izbira, pa lahko tudi doma izvajate učinkovite masažne tehnike, da razvajate vaše najbližje od hrbta do stopal. Tu je nekaj osnovnih tehnik za masažo hrbta, nog in lasišča, ki jih lahko uporabite za prijetno Prispevek Učinkoviti nasveti za domače masaže izvira s portala MojPrihranek.si.