logotip MojPrihranek

MojPrihranek – Najbolj ažurne novice s podrocja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

Več informacij na spletni strani MojPrihranek.

Facebook Mojprihranek.si | Twitter MojPrihranek.si | Instagram moj_prihranek

Oglaševanje

MojPrihranek.si Najbolj ažurne novice o trajnostnem bivanju

 • Ytong strop – dodatna varnost v primeru poškodovane strehe
  by Xella porobeton SI, d.o.o. on 21. septembra, 2023

  Foto: on Xella porobeton SI, d.o.o.Zaradi vse bolj pogostih ekstremnih vremenskih razmer bo vprašanje trajnostne in vremensko odporne gradnje vse bolj pomembno za investitorje. Naša regija je še posebej izpostavljena različnim vplivom, saj nas poleg poplav lahko preseneti tudi potres, vse bolj pogosta pa so tudi neurja z močnimi sunki vetra. Stroški sanacije objektov so mnogokrat velik finančni zalogaj za Prispevek Ytong strop – dodatna varnost v primeru poškodovane strehe izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Novi Fiat 600 je tu! V električni in hibridni različici (FOTO+VIDEO)
  by Žiga Kastelic on 21. septembra, 2023

  Fiat 600 v električni in hibridni različici Foto: on stellantisFiat je predstavil svojega novega kompaktnega križanca. Fiat 600 je tu in pripravljen na svojo električno in hibridno pot. Novi kompaktni križanec Fiat 600 bo na voljo z 1,2-litrskim bencinsko-električnim hibridnim pogonskim sklopom od pomladi 2024, ko bo naprodaj skupaj z električnim Fiatom 600e. Kaj vse vemo o prenovljenem Seicentu, ki ga promovira tudi Leonardo Prispevek Novi Fiat 600 je tu! V električni in hibridni različici (FOTO+VIDEO) izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Jesenko vzdrževanje doma: 7 stvari, ki jih morate narediti!
  by Žiga Kastelic on 21. septembra, 2023

  Foto: stockfour iz iStockKo se živahne barve poletja prelivajo v tople in zemeljske tone jeseni, je čas, da pozornost usmerimo na sezonski premik, ki ga prinaša jesen. Jesenska sezona ne zaznamuje le spremembe vremena, ampak tudi spremembe v potrebah naših domov. Od priprave na nižje temperature in prihajajočo počitniško sezono do zaščite lastnine pred padajočim listjem in morebitnimi Prispevek Jesenko vzdrževanje doma: 7 stvari, ki jih morate narediti! izvira s portala MojPrihranek.si.

 • 5 skritih prednosti električnega talnega ogrevanja
  by Tersus, d. o. o. on 20. septembra, 2023

  Foto: brizmaker iz iStockKo razmišljamo o ogrevanju naših domov ali poslovnih prostorov, se pogosto osredotočimo na toplino, udobje in energetsko učinkovitost. Medtem ko električno talno ogrevanje nedvomno zagotavlja rezultate na vseh omenjenih frontah, obstaja tudi svet manj znanih prednosti, ki pogosto ostanejo neopažene pri tem načinu ogrevanja. Poleg udobnih tal in nižjih računov za energijo se skriva vrsta Prispevek 5 skritih prednosti električnega talnega ogrevanja izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Prednosti dvižnih miz in kako se izogniti omejitvam?
  by Big Bang on 19. septembra, 2023

  Foto: AndreyPopov iz iStockV zadnjih nekaj letih so naši delovni prostori in domovi postali dinamična središča dejavnosti, ki zahtevajo prilagajajoče pohištvo. In tu se predstavi dvižna miza – vsestranska rešitev, zasnovana tako, da se prilagodi tako sedečim kot stoječim željam. Te inovativne mize so sloves pridobile na sodobnih delovnih mestih in v gospodinjstvih, saj ponujajo vrsto prednosti, ki Prispevek Prednosti dvižnih miz in kako se izogniti omejitvam? izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Čiščenje oken glede na vremenske razmere: Pomembno poznati razliko!
  by Žiga Kastelic on 19. septembra, 2023

  Foto: Khaligo iz PixabayVreme lahko vpliva na postopek čiščenja oken, tako da vpliva na čas sušenja čistilne raztopine, možnost nastanka vodnih madežev in splošno enostavnost čiščenja. Če izberete prave vremenske razmere in upoštevate ustrezne varnostne ukrepe, lahko dosežete čistejša okna brez madežev. Sončno ali vroče vreme Izziv čiščenja oken: Neposredna sončna svetloba je lahko problematična pri čiščenju oken, Prispevek Čiščenje oken glede na vremenske razmere: Pomembno poznati razliko! izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Zakaj je vredno imeti ploter, velikoformatni tiskalnik?
  by Secop, d. o. o. on 19. septembra, 2023

  Foto: sergeyryzhov iz iStockKaj je ploter? Velikoformatni tisalnik, pogosto imenovan preprosto ploter, je vrsta tiskalnika, ki se uporablja za izdelavo visokokakovostnih natisov velikega formata grafik, diagramov, tehničnih risb in drugega vizualnega materiala. Za razliko od tradicionalnih brizgalnih ali laserskih tiskalnikov ploterji uporabljajo vektorsko grafiko za risanje črt in oblik neposredno na papir. Torej, kaj so tisti razlogi, da Prispevek Zakaj je vredno imeti ploter, velikoformatni tiskalnik? izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Honda Motocompacto je prisrčen električni skuter, ki ga lahko pospravimo kot kovček
  by Žiga Kastelic on 19. septembra, 2023

  Honda Motocompacto Foto: on hondaHonda je za novembrski izid napovedala zanimivo transportno napravo, ki bo stala približno tisoč evrov. Z ničelnimi emisijami in izjemno kompaktno ter zložljivo sestavo je tu Honda Motocompacto, električni skuter. Z nizko vstopno ceno in Hondino zanesljivostjo bi lahko Motocompacto končno sprožil revolucijo transporta tiste svetovno znane »zadnje milje«. Honda Motocompacto je cenovno dostopen električni Prispevek Honda Motocompacto je prisrčen električni skuter, ki ga lahko pospravimo kot kovček izvira s portala MojPrihranek.si.

 • 10 prednosti talnih predelnih sten za delovne prostore
  by ProSIGMA, d. o. o. on 18. septembra, 2023

  Talna pregradaTalne predelne stene ali talne pregrade so lahko še posebej koristne v velikih pisarniških prostorih, kjer je pomembno ustvariti funkcionalne in vsestranske delovne površine. Na obširnih delovnih mestih ponujajo vsestranskost za prilagajanje različnim delovnim slogom in funkcijam, hkrati pa spodbujajo sodelovanje, produktivnost ter bolj organizirano in estetsko prijetno okolje. Ko izbirate talne pregrade za veliko Prispevek 10 prednosti talnih predelnih sten za delovne prostore izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Lažje zadihajmo! 5 prednosti čistilcev zraka
  by Secop, d. o. o. on 17. septembra, 2023

  Foto: PrathanChorruangsak iz iStockČistilci zraka so vse bolj priljubljeni, saj je veliko število poklicev, ki jih opravljamo znotraj prostorov, prosti čas pa prav tako preživljamo znotraj štirih zidov. Seveda je pri tem potrebno poskrbeti za zrak prostorov, ki mora biti na najvišjem možnem nivoju. Resnica pa je taka, da pogosto pozabimo prezračevati ali pa nam to prostori ne Prispevek Lažje zadihajmo! 5 prednosti čistilcev zraka izvira s portala MojPrihranek.si.