logotip MojPrihranek

MojPrihranek – Najbolj ažurne novice s podrocja učinkovite rabe energije in obnovljivih virov energije.

Več informacij na spletni strani MojPrihranek.

Facebook Mojprihranek.si | Twitter MojPrihranek.si | Instagram moj_prihranek

Oglaševanje

MojPrihranek.si Najbolj ažurne novice o trajnostnem bivanju

 • Razmišljate o tem, katero strešno kritino izbrati? Odgovor je na dlani!
  by AHI Roofing, d. o. o. on 9. junija, 2023

  Foto: AHI RoofingBo na vaši hiši potrebna menjava strehe? Ste zaradi vse ponudbe različnih strešnih kritin le vedno bolj zmedeni? Naj vas pomirimo. Danes vam bomo predstavili strešno kritino, ki vas bo več kot uspešno varovala pred dežjem, mrazom, vročino in drugimi vremenskimi neprilikami. Poleg tega vam bo ta strešna kritina služila dolga leta, dodaten bonus pa Prispevek Razmišljate o tem, katero strešno kritino izbrati? Odgovor je na dlani! izvira s portala MojPrihranek.si.

 • 6 ključnih nasvetov za zdravje in zadovoljstvo vaših ljubljenčkov – ter prihranke na vašem računu
  by Nadja Jurca on 8. junija, 2023

  Foto: LightFieldStudios iz iStockŽivali so naši zvesti spremljevalci, ki nam prinašajo veselje, ljubezen in srečo v naša življenja. Zato je naša odgovornost, da poskrbimo za njihovo dobrobit na vseh področjih, vključno z nakupom kakovostne opreme in hrane. Hkrati pa bomo s tem, ko bomo poskrbeli za ljubljenčke, poskrbeli tudi za svoje zadovoljstvo, ko bomo lahko z njimi brezskrbno Prispevek 6 ključnih nasvetov za zdravje in zadovoljstvo vaših ljubljenčkov – ter prihranke na vašem računu izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Najboljši žari, ki jih lahko imate to poletje
  by Medimaj d. o. o. on 8. junija, 2023

  Foto: Artem Zakharov iz iStockŽari so zagotovo nepogrešljiv dodatek vsakega poletja. Omogočajo nam, da pripravimo odlično hrano za poletne piknike, ob kateri lahko uživamo s svojimi najbližjimi. Kateri žari so nujni za letošnje poletje? Plinski žari Plinski žari so pogosto prva izbira kuharskih mojstrov, saj se hitro segrejejo na želeno temperaturo in so tako pripravljeni za uporabo. Posamezni modeli Prispevek Najboljši žari, ki jih lahko imate to poletje izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Ytong hiše razširile ponudbo z Xella gradbenimi storitvami
  by Xella porobeton SI, d.o.o. on 7. junija, 2023

  Foto: XELLALetos so v podjetju Xella porobeton prenovili in osvežili ponudbo tipskih Ytong hiš, ki sedaj poleg podarjene projektne dokumentacije vključujejo tudi gradbene storitve. Veliko graditeljev hiš z Ytong sistemom se je že v preteklosti lotilo gradnje brez pomoči izvajalcev gradbenih del. Gradnja hiše je že tako zahteven projekt, dogovarjanja s posameznimi izvajalci so naporna in vzamejo Prispevek Ytong hiše razširile ponudbo z Xella gradbenimi storitvami izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Apple je predstavil revolucionarno novost, stane preko 3 tisočake
  by Simon Uršič on 7. junija, 2023

  Foto: YouTube/apple.comPo sedmih letih razvoja je Applova naprava za obogateno resničnost končno predstavljena javnosti. »Z Vision Pro niste več omejeni z zaslonom,« je ob predstavitvi novosti povedal Tim Cook. Sistem je veliko bolj osredotočen na obogateno resničnost kot na virtualno resničnost. Podjetje je to novo paradigmo skovalo kot »prostorsko računalništvo«. Naprava za obogateno resničnost združuje navidezno Prispevek Apple je predstavil revolucionarno novost, stane preko 3 tisočake izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Ta najdba bo Indijo spremenil v velesilo!
  by Timotej Prosenc on 7. junija, 2023

  Foto: Black_Kira iz iStockIndija je država v razvoju, z največjim deležem svetovnega prebivalstva bo v prihodnosti verjetno ena izmed glavnih globalnih velesil. Februarja je bila v tej azijski državi, v okrožju Reasi v Džamu in Kašmirju odkrita prva najdba litija, v velikosti 5,9 milijonov ton, ki naj bi bila vredna 410 milijard dolarjev. Navaja se, da so potrebne Prispevek Ta najdba bo Indijo spremenil v velesilo! izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Recept: sladoled Mangobel
  by Rokmar d. o. o. on 6. junija, 2023

  Pasijonka ali marakuja je izredno osvežilen sadež, ki tudi pri nas pridobiva na priljubljenosti. Še posebej okusen je poleti, ko nam zaradi vročine dišijo bolj osvežilni okusi. Marakuja v sladoledu? Obvezna sladica tega poletja! Za izdelavo sladoleda MANGOBEL potrebujete: 1000 gramov mlečne baze 80 gramov aromata marakuja 50 gramov dekorja mangobel  Navodila za pripravo Za izdelavo sladoleda najprej Prispevek Recept: sladoled Mangobel izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Zelena streha za lepši jutri
  by Bauder GmbH on 6. junija, 2023

  Foto: hapabapa iz iStockBliža se poletje, ko bomo sredi betonske džungle iskali kotiček zelene narave. Podnebne spremembe zvišujejo temperature in vsako poletje je bolj vroče od prejšnjega. Na srečo obstaja rešitev, in sicer v zeleni strehi, s katero lahko prispevamo k manjšemu segrevanju ozračja. Zelena streha Bauder pa ozelenitev strehe povezuje tudi s kvalitetno nadgradnjo strehe in trajno Prispevek Zelena streha za lepši jutri izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Pri kateri temperaturi hraniti alkoholne pijače?
  by Nadja Jurca on 6. junija, 2023

  Foto: Ilija Erceg iz iStockPravilno shranjevanje pijač je ključno za ohranjanje njihove kakovosti in okusa. Temperatura igra pomembno vlogo pri ohranjanju svežine in stabilnosti pijač. Pa veste, katere so optimalne temperature za shranjevanje žganih pijač, belih vin, črnih vin in piva? Preverite, zagotovo bo pomagalo, da boste lahko uživali v njihovem vrhunskem okusu. Shranjevanje žganih pijač Žgane pijače, kot Prispevek Pri kateri temperaturi hraniti alkoholne pijače? izvira s portala MojPrihranek.si.

 • Na Bledu bodo o vodi razpravljali v okviru mednarodnega strokovnega foruma, obiskovalcem pa bo na promenadi ob jezeru namenjen interaktivni vodni festival
  by Ecetera, d. o. o. on 5. junija, 2023

  Foto: on Bled Water ForumBled bo 8. in 9. junija gostil že osmi mednarodni dogodek Bled Water Forum, ki bo obravnaval različne tematike na temo pitne vode od vira in distribucije do končnih porabnikov, pa naj bomo to ljudje ali industrija. Politični predstavniki in strokovnjaki iz dvanajstih evropskih držav ter iz Južne Koreje, ZDA in Argentine bodo predstavili in Prispevek Na Bledu bodo o vodi razpravljali v okviru mednarodnega strokovnega foruma, obiskovalcem pa bo na promenadi ob jezeru namenjen interaktivni vodni festival izvira s portala MojPrihranek.si.