ozadje papirni metuljčki
Spletne strani, trgovine, rezervacijski sistemi

Spletni sistemi

Če vas ni na spletu v letu 2023, je enako kot če ne obstajate. Moč dobrega glasa in ustnega izročila pada, saj se mlajše generacije zanašajo, da vse informacije najdejo na internetu. Zato morate na spletu nastopati močno, ciljano in poskrbeti za odlično uporabniško izkušnjo.

Hitrost

99%

Dostopnost

94%

SEO

92%

Dizajn

85%
Kaj je pomembno za dobro spletno stran?

Uporabniška izkušnja

Spletno stran lahko izdela že skoraj vsak študent. Toda tudi če bo ta na prvi pogled videti lepa, še to ne pomeni, da bo delovala odlično. Da ne izgubite potencialnih strank in da povečate konverzije, je potrebno veliko znanja in izkušenj s področij pisanja PR vsebin, marketinga, oblikovanja, spletne optimizacije in vzdrževanja strežniške infrastrukture.

Ciljna usmerjenost

Dobre prakse pisanja za splet in CTA (Call-To-Action)

Dobra spletna stran ve, kaj želi doseči in izrablja vse vsebinske, slikovne in oblikovne elemente, da doseže ta cilj.

SEO

Search Engine Optimization

Veliko ljudi piše na spletu, a le redki imajo dovolj izkušenj optimizacije za iskalnike, da uspejo priti na prve strani rezultatov na konkurenčnih področjih.

Hitro delovanje

Optimizirano hitro nalaganje (Page speed in Core Web Vitals)

Hitrost nalaganja je te dni ključnega pomena, saj raziskave kažejo, da večina obiskovalcev zapusti strani, če se te nalagajo dlje kot 3 sekunde. Tudi Google že kaznuje počasne strani z nižjo pozicijo v svojem iskalniku.

Dostopnost

Mobilnim in tabličnim napravam prijazni dizajn

Ni dovolj, da stran izgleda dobro na vašem računalniku. Stestirati jo je treba na vseh vrstah naprav. Dostopna pa more biti tudi slepim in slabovidnim.

Varnost

Zaščita pred vdori in vzdrževanje

Spletne strani so 24/7 izpostavljene vsem vrstam robotov, ki neprestano iščejo morebitne luknje. Popolna zaščita ne obstaja, zato spletne strani zahtevajo nenehno vzdrževanje in posodabljanje.

Skladnost z zakonodajo

Politika zasebnosti in varstvo osebnih podatkov

GDPR, ZVOP-2, piškotki, izjave o obdelavi osebnih podatkov … Spletne strani v Sloveniji in EU morajo ugoditi številnim zakonskim zahtevam. Prav tako morate poskrbeti za avtorsko pravo in preprečiti krajo avtorskih pravic.

ozadje papirni metuljčki

Zaupajte strokovnjakom

Z več kot 15 let izkušenj pri izdelavi spletnih strani vemo, kako izdelati robustne, zanesljive spletne sisteme, ki so pripravljeni na prihodnost.

spletna vizitka
Spletna vizitka

Predstavite se

Vaš posel ne potrebuje dodatne razlage. Zato vam je povsem dovolj, da se na kratko predstavite ter dodate par slik, zemljevid in kontaktni obrazec.

  • 580 €
Mizarstvo Poljšak
Tropicano
Spletna stran Nora by Dular
Napredna spletna stran

Predstavite svoje storitve

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja. Podrobno predstavite vse svoje storitve in pohvalne projekte. Uspešno podjetje potrebuje hitro, odzivno in pregledno spletno stran, ki deluje na vseh vrstah naprav.

  • 2.600 €
napredna spletna stran
Myotis
ADM - Adria
Gostilna Bučinek
Spletna stran Rokmar
spletna trgovina
Spletna trgovina

Zagotovite hitrejšo prodajo

Z e-poslovanjem pohitrite celoten proces prodaje. Kupci lahko iz udobja naslonjača dobijo vse potrebne informacije o izdelku, ga naročijo in plačajo takoj (s karticami ali nakazilom na TRR) ali po povzetju. Vi pa morate le še odposlati izdelek z vašo najljubšo dostavno službo.

  • 1.600 €

(doplačilo na napredno spletno stran)

Dostavim.se
Spletna stran kozmetika.com
Cukarca
Rezervacijska platforma

Avtomatsko obdelujte rezervacije

Usklajevanje želenih prostih terminov med vami in stranko je lahko neskončna igra ping ponga. V vaši lastni rezervacijski platformi bo kupec takoj videl proste kapacitete in termine ter jih takoj plačal in rezerviral. Prihranili boste 15 %, ki vam jih vzameta Booking in Airbnb, rezervacije pa se bodo samodejno sinhronizirale z njima, da ne bo prišlo do dvojnega bookinga.

  • 1.600 €

(doplačilo na napredno spletno stran)

rezervacijska platforma
Piknikplac Bolšec
Hotel Malovec
Apartmaji sanje
Stopite v stik

Želite individualno ponudbo ali posvet?