Informacijska izobraževanja

RAZVOJ DIGITALNIH KOMPETENC

Se želite naučiti uporabe računalnika, tablice ali pametnega telefona od samega začetka? Morda želite spoznati napredne funkcije točno določenega programa?

Poglej naše izobraževalne programe za dvig digitalnega znanja in izberi sebi prilagojen program.

Ozadje s telefonom, prenosnikom, pismi in kavo.

Izobraževanja DigiMigi: Začetnik

Naši programi DigiMigi Začetnik so namenjen vsem, ki želijo pridobiti temeljno razumevanje računalništva in se učinkovito spopasti z digitalnimi izzivi. S poudarkom na praktičnem delu in primerih, vas bomo vodili skozi spoznavanje novih digitalnih tehnologij, aplikacij in trikov.

Prikaz na primerih

Interaktivni Pristop in Poudarek na Praktičnih Primerih

Pri naših izobraževalnih programih dajemo poudarek na interaktivnem učenju in praktičnih primerih. Verjamemo, da je najboljše učenje tisto, ki omogoča takojšnjo uporabo pridobljenega znanja. Zato v naše programe vključujemo številne praktične vaje, ki vam pomagajo utrditi svoje razumevanje in veščine.

Prilagojeno

Zakaj Se Odločiti za Naša Izobraževanja?

Celovita Pokritost: Pokrivamo širok spekter digitalnih tem, ki so ključne za uspeh v sodobnem svetu.

Praktično Usmerjen Pristop: Naši programi so zasnovani tako, da omogočajo takojšnjo uporabo pridobljenega znanja v vsakdanjem življenju ali delovnem okolju.

Prilagodljivost in Dostopnost: Naše izobraževalne programe lahko izvajamo v živo ali preko spleta, kar vam omogoča prilagodljivost in dostopnost glede na vaše potrebe in urnik.

Ne odlašajte s svojim razvojem in pridobitvijo ključnih digitalnih veščin. Prijavite se na naše izobraževalne programe in postanite mojster digitalnega sveta že danes! S klikom na povezavo se lahko prijavite ali izveste več o naši ponudbi.

Začetni program za spoznavanje digitalnega sveta

Spoznavanje digitalnega sveta je nepogrešljiv korak v današnjem hitro spreminjajočem se okolju. Ta izobraževalni program je zasnovan kot ključno orodje za razumevanje in obvladovanje osnov računalništva, kar je temelj za uspešno navigacijo in aktivno sodelovanje v digitalnem okolju.

Program sestavlja 5 modulov: Informacijska in podatkovna pismenost; Komuniciranje in sodelovanje; Ustvarjanje digitalnih vsebin; Varnost in Reševanje težav.

Osnove Računalniške Terminologije: Spoznali boste osnovne pojme in koncepte računalništva, ki vam bodo omogočili boljše razumevanje delovanja digitalnega sveta.
Uporaba Osnovnih Programov: Naučili se boste uporabljati osnovne programe, kot so urejevalniki besedil, preglednice in predstavitveni programi, kar vam bo omogočilo učinkovito delo z dokumenti in podatki.
Osnove Internetne Varnosti: Raziskali bomo ključne vidike varnosti na internetu, vključno z varnimi gesli, prepoznavanjem spletnih goljufij in zaščito zasebnosti.
Osnove Računalniškega Razmišljanja: Spodbujali bomo razvoj računalniškega razmišljanja in reševanja problemov, kar je ključno za učinkovito reševanje izzivov v digitalnem svetu.

Pridobivanje osnov računalništva je ključno za uspešno delovanje v današnjem digitalnem okolju. S tem programom boste pridobili praktične veščine in znanja, ki vam bodo omogočila samozavestno navigacijo po digitalnih poteh ter vam odprla vrata do novih priložnosti in dosežkov. Poleg tega se teme v tem izobraževanju navezujejo tako na delo z računalnikom kot tudi s pametnim mobilnim telefonom, kar vam bo omogočilo razširiti svoje znanje in veščine na več digitalnih platformah.

Poudarek je na praktičnem delu, zato boste skozi interaktivne vaje in študije primerov pridobili neposredne izkušnje, ki jih lahko takoj uporabite v vsakdanjem življenju in delovnem okolju.

Program je primeren za vse posameznike, ki se želijo seznaniti z osnovami računalništva in povečati svoje digitalne kompetence. Ne glede na vašo trenutno stopnjo znanja, boste našli koristne informacije in priložnosti za rast v tem programu.

Naše izobraževalne programe priporočamo vsem, ki želijo izboljšati svoje digitalne kompetence, ne glede na njihov trenutni nivo znanja ali poklicno ozadje. Če želite napredovati v digitalnem svetu, smo tu, da vam pomagamo na tej poti!

V našem izobraževalnem programu je zagotovljena tudi tehnična podpora za reševanje morebitnih težav, s katerimi se lahko srečajo posamezni udeleženci.

Naša ekipa strokovnjakov je na voljo, da vam pomaga pri premagovanju ovir in zagotovi nemoteno učenje skozi celoten potek izobraževanja.
Začnite svojo digitalno pot danes in se nam pridružite!

BREZPLAČNO

10 pedagoških ur (8 ur)

Projekt sofinancira Evropska unija in Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Program za uporabo pametnega telefona (Android)

Ta program je zasnovan tako, da vam pomaga odkriti vse potenciale vaše naprave in vam omogoča, da postanete bolj samozavestni in vešči uporabnik mobilne tehnologije.

V našem začetnem programu za uporabo pametnega telefona z Android operacijskim sistemom se bomo osredotočili na osnovne funkcije in trike za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Začeli bomo s spoznavanjem osnovnih elementov uporabniškega vmesnika, kot so domači zaslon, obvestila in nastavitve. Nato bomo raziskali številne aplikacije, ki so na voljo v Trgovini Play, ter se naučili, kako jih namestiti, uporabljati in upravljati.

Poleg tega bomo pokrili tudi upravljanje stikov, pošte, koledarja in drugih pomembnih funkcij, ki jih lahko izvajamo preko pametnega telefona.

Udeležba v našem izobraževalnem programu vam bo omogočila, da izkoristite vse potenciale vašega pametnega telefona in postanete bolj učinkoviti ter organizirani v vašem vsakdanjem življenju. S pridobljenim znanjem boste lahko izboljšali svoje spretnosti uporabe tehnologije, kar vam bo pomagalo pri delu, šolanju, komunikaciji in zabavi.

Naš začetni program je primeren za vse, ki se želijo naučiti osnov uporabe pametnega telefona z Android operacijskim sistemom, ne glede na predhodno znanje ali izkušnje.

Če ste novi uporabnik pametnega telefona ali pa želite osvežiti svoje znanje in se naučiti nove trike, je ta program pravi za vas. Tudi če že obvladate osnovne funkcije, vam lahko program ponudi koristne nasvete in strategije za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

V našem izobraževalnem programu je zagotovljena tudi tehnična podpora za reševanje morebitnih težav, s katerimi se lahko srečajo posamezni udeleženci.

Naša ekipa strokovnjakov je na voljo, da vam pomaga pri premagovanju ovir in zagotovi nemoteno učenje skozi celoten potek izobraževanja.
Začnite svojo digitalno pot danes in se nam pridružite!

70€

4 pedagoške ure (3 ur)

Program za digitalizacijo pisarniškega dela (Word in Excel)

Pisarniško delo je ključno orodje v sodobnem delovnem okolju, zato je pomembno, da se osnov uporabe pisarniških programov, kot so Word in Excel, naučimo pravilno. Naš začetni program za uporabo pisarniških orodij je zasnovan tako, da vam omogoči, da postanete vešči uporabnik teh programov ter izboljšate svojo produktivnost in učinkovitost pri delu.

V tem programu se bomo osredotočili na osnove uporabe pisarniških orodij Word in Excel.

Začeli bomo s spoznavanjem osnovnih funkcij programa Word, kot so ustvarjanje, urejanje in oblikovanje dokumentov, vključno s pisavo, poravnavo, vstavljanjem slik in drugimi elementi. Nato bomo raziskali funkcije programa Excel, ki vam bodo pomagale pri ustvarjanju in urejanju preglednic, uporabi formul, ustvarjanju grafikonov in drugih uporabnih funkcij.

Udeležba v našem začetnem programu za uporabo pisarniških orodij je ključnega pomena za vse, ki želijo izboljšati svoje spretnosti pri delu z besedilnimi dokumenti in preglednicami. S pridobljenim znanjem boste lahko bolj učinkovito in profesionalno upravljali s svojimi dokumenti ter izboljšali svojo produktivnost pri delu.

Naš začetni program je primeren za vse, ki želijo osvojiti osnove uporabe pisarniških orodij, ne glede na predhodno znanje ali izkušnje. Če ste nov uporabnik pisarniških programov ali pa želite osvežiti svoje znanje in izvedeti nove funkcije, je ta program pravi za vas.

Prav tako je primeren tudi za tiste, ki želijo izboljšati svoje spretnosti pri delu z besedilnimi dokumenti in preglednicami ter postati bolj produktivni v svojem delovnem okolju.

V našem izobraževalnem programu je zagotovljena tudi tehnična podpora za reševanje morebitnih težav, s katerimi se lahko srečajo posamezni udeleženci.

Naša ekipa strokovnjakov je na voljo, da vam pomaga pri premagovanju ovir in zagotovi nemoteno učenje skozi celoten potek izobraževanja.
Začnite svojo digitalno pot danes in se nam pridružite!

70€

4 pedagoške ure (3 ur)

Kibernetska (Ne)Varnost

V digitalnem svetu je kibernetska varnost ključnega pomena za zaščito naše zasebnosti, osebnih podatkov in naprav pred škodljivimi grožnjami na internetu. Naš začetni program za kibernetsko varnost je zasnovan tako, da vam pomaga razumeti nevarnosti na spletu, prepoznati potencialne grožnje, zaščititi svoje naprave ter osebne podatke ter se varno in odgovorno gibati po digitalnem okolju.

V tem programu bomo raziskali osnovne koncepte kibernetske varnosti, vključno z razumevanjem različnih vrst kibernetskih napadov, kot so virusi, phishing, malware in ransomware.

Poleg tega se bomo naučili prepoznati znake okužbe z virusi in drugimi grožnjami ter kako se jim izogniti. Poudarek bo tudi na zaščiti osebnih podatkov in zasebnosti na spletu, vključno z uporabo močnih gesel, varnostnimi nastavitvami in previdnostnimi ukrepi pri deljenju informacij.

Udeležba v našem začetnem programu za kibernetsko varnost je ključna za vse, ki želijo zaščititi svoje naprave, osebne podatke in zasebnost pred kibernetskimi grožnjami.

S pridobljenim znanjem boste lahko prepoznali nevarnosti na spletu, izvedli ukrepe za zaščito svojih naprav in osebnih podatkov ter postali bolj varni in samozavestni uporabniki digitalne tehnologije.

Naš začetni program za kibernetsko varnost je primeren za vse, ki želijo izvedeti osnovne koncepte kibernetske varnosti in se naučiti, kako se zaščititi pred kibernetskimi grožnjami.

Ne glede na vaše predhodno znanje ali izkušnje s kibernetsko varnostjo, boste v tem programu pridobili uporabno znanje in veščine za varno in odgovorno ravnanje na spletu.

Program je še posebej priporočljiv za posameznike, ki se pogosto gibljejo po internetu, uporabljajo družabna omrežja, opravljajo spletne nakupe ali uporabljajo spletne bančne storitve.

V našem izobraževalnem programu je zagotovljena tudi tehnična podpora za reševanje morebitnih težav, s katerimi se lahko srečajo posamezni udeleženci.

Naša ekipa strokovnjakov je na voljo, da vam pomaga pri premagovanju ovir in zagotovi nemoteno učenje skozi celoten potek izobraževanja.
Začnite svojo digitalno pot danes in se nam pridružite!

70€

4 pedagoške ure (3 ur)

Digitalizacija pisarniškega poslovanja Mikro in Malih podjetij

Digitalizacija je postala ključna za uspeh mikro in malih podjetij v sodobnem poslovnem okolju. Naš začetni program za digitalno pisarno je zasnovan tako, da vam pomaga razumeti in učinkovito uporabljati orodja, kot so Office365, orodja za spremljanje časa, elektronska pošta, upravljanje koledarjev, simultano spletno delo, orodja za načrtovanje aktivnosti in projektov …, ter vam omogoči optimizacijo vašega poslovanja preko digitalnih rešitev.

V tem programu bomo zajeli osnovne koncepte digitalne pisarne za mikro in mala podjetja, vključno z uporabo orodij, kot so Office365, za ustvarjanje in deljenje dokumentov, elektronska pošta za komunikacijo s strankami in sodelavci ter koledarji za načrtovanje in organizacijo opravil.

Poleg tega se bomo spoznali orodja, kot je myhours, za sledenje časa in produktivnosti, ter planner za upravljanje projektov in nalog. Poseben poudarek bo tudi na spletnem sodelovanju in izmenjavi informacij v realnem času med sodelavci.

Udeležba v našem začetnem programu za digitalno pisarno je ključna za mikro in mala podjetja, ki želijo izkoristiti prednosti digitalizacije in izboljšati učinkovitost ter produktivnost svojega poslovanja.

S pridobljenim znanjem boste lahko učinkoviteje uporabljali digitalna orodja in procese ter postali bolj konkurenčni na trgu. Poleg tega vam bo program omogočil, da se lažje prilagodite sodobnim poslovnim trendom in zahtevam trga.

Naš začetni program za digitalno pisarno je primeren za lastnike mikro in malih podjetij, samostojne podjetnike ter zaposlene, ki se ukvarjajo z upravljanjem poslovnih procesov in komunikacijo v podjetju.

Ne glede na vašo predhodno stopnjo digitalnih spretnosti ali izkušenj z uporabo digitalnih orodij, bo ta program zagotovil osnovno znanje in veščine, ki vam bodo pomagale pri optimizaciji vašega poslovanja preko digitalizacije.

Program je še posebej priporočljiv za tiste, ki želijo izboljšati organizacijo dela, povečati produktivnost in olajšati komunikacijo med sodelavci.

70€

4 pedagoške ure (3 ur)

Strokovnjaki z Praktičnimi Izkušnjami

Naša ekipa predavateljev sestoji iz izkušenih strokovnjakov na področju digitalnih tehnologij. Njihovo znanje in praktične izkušnje bodo zagotovili, da boste pridobili dragoceno znanje, ki ga lahko takoj uporabite v praksi.

Emanuel VidmarInformatik

Po izobrazbi mag. poslovne informatike. Izkušnje z izobraževanji za dvig digitalnih kompetenc, digitalnimi strategijami, komercialo in digitalizacijami podjetij.

Tjaša ŠoštaričAndragog

Vodja pisarne, po izobrazbi uni. dip. andragog. Uspešno koordinirala več projektov, vključeno z lanskim JR DDK 2023.

Matjaž LesjakMedijski Komunikolog

Po izobrazbi univ. dipl. med. komunikolog. Ima prav tako dolgoletne izkušnje z izobraževanji za dvig digitalnih kompetenc, digitalnimi strategijami, digitalizacijami podjetij, vzpostavljanjem spletnih strani in urednikovanjem.

Uroš KocjančičInformatik

Projektni strokovnjak, po izobrazbi inženir informatike. Izkušnje z digitalnimi strategijami in digitalizacijami.

Stopite v stik

Želite individualno ponudbo ali posvet?